Selecteer een pagina

RISØR People

Via RISØR PEOPLE kan een opdrachtgever ook alleen de mankracht en serviceverlening afnemen.
Hieronder valt inrichting, montage en project management.

RISØR PEOPLE is het montagebedrijf achter RISØR FURNITURE. RISØR PEOPLE bestaat uit projectleiders en monteurs. Een hecht team met kennis van zaken. Dat betekent korte lijnen en snel schakelen. U heeft contact met één vaste projectleider. Die zorgt dat alles conform afspraak verloopt.

Het RISØR montageteam verzorgt het volledige opbouwproces, van assemblage en opslag tot transport en montage op locatie.

Montage

Het montageteam is ook beschikbaar voor meubelmontage van externe montageprojecten.

Vanzelfsprekend werken we daarbij volgens veiligheids- en milieuvoorschriften en leveren we de locatie netjes en gebruiksklaar op. We selecteren onze monteurs dan ook niet alleen op professionaliteit en zorgvuldigheid, maar ook op representativiteit en sociale vaardigheden.

Diensten

  • advies over pakketsamenstelling

  • assemblage

  • opslag

  • transport

  • inhuizen

  • montage

Collectie

Hedendaags design van betaalbare kwaliteit, zo kenmerkt zich het assortiment van RISØR FURNITURE. U kunt kiezen uit meubilair in een tweetal stijlen: modern classic en mid-century loft. Daarin onderscheiden we twee prijsklassen: basis en luxe. Heeft u voorkeur voor een vast pakket per kamer? We doen u graag een voorstel (ter indicatie: in prijs variërend van € 750 tot € 4.000 per kamer).

Of het nu gaat om tafels, kasten, vloerkleden of complete boxsprings, al onze artikelen zijn uitvoerig getest en de collectie is zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ons team van deskundige monteurs zet alles snel en vakkundig voor u in elkaar. En mist u iets in ons assortiment of heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, dan gaan we voor u op zoek.

Bekijk hier de Stijlen LINK

Vacature

Voor het RISØR montageteam zijn we regelmatig op zoek naar Projectmanagers en -medewerkers. Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging en ben je niet vies van aanpakken? Vul onderstaand formulier in!